İsabey Atatürk Ortaokulu

Vizyon: İlgi , istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hayattan ne beklediğini bilen öğrenciler yetiştirip, mükemmel bir okul olmaktır.

Misyon: Gelişen teknolojiyi yakından takip eden,bilgiye ulaşma yollarını bilen,sosyal ve kültürel alanda kendini ifade edebilen,kendisi ile barışık, en mükemmele ulaşma çabası içerisinde olan bireyler yetiştirmek ve onları bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar: 1-2012 Yılı Orman Haftası Şiir dalında Denizli 2´liği 2-2013 Yılı Çanakkale Haftasında Şiir dalında Denizli 3´lüğü 3-2017-2018 Çanakkale Şehitleri Anma kompozisyon dalında İlçe birinciliği.

Saatler: Başlanma: 08:50 Bitiş: 15:10
Isınma: Kaloriferli (Kömür Yakıtlı)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(258) 755 70 29

WEB - https://isabeyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İsabey Mahallesi Ortaokul Caddesi No9 Çal / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - 1200 vatandaşımızn yaşadığı şirin bir yerleşim yeri.

Adres - İsabey Mahallesi Ortaokul Caddesi No9 Çal / DENİZLİ

Ulaşım Denizli´den günlük geliş gidiş için dolmuşlar mevcut,çal ilçemize günlük geliş gidiş için dolmuşlar mevcut. Onun dışında özel araçlarla ulaşılabilmektedir..

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulunuz Denizli’ye le 63 Km,ilçemize 14 km uzaklıktadır.